Összefogás Zsoltiért!

116790940 1180549238968130 6257276146623433171 nEgy csodálatos estet töltöttünk együtt július 31-én Zsoltiért.

Az, hogy ez így sikerült, elmondhatatlanul boldoggá tett. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen eredménnyel zárul az est, amikor azon töprengtem, hogyan tudnék segíteni. Az ötlettől a megvalósulásig pár óra telt el.

Kitaláltam, felhívtam Gazda Tamást, hogy vállalná-e? Természetesen azonnal igent mondott. Utána elmentem Kollár Zsoltiékhoz, hogy megkérdezzem, beleegyezik-e.  Mindezek után felhívtam a polgármester urat is, és a képviselő-testülettel együtt ő is támogatta és segítette az ötlet megvalósulását. Ennyi volt. Azonnali támogatást kaptam minden irányból. Lebeszéltem a Sávolyi Dalkörrel, nagy örömmel fogadták a megkeresésemet. Ők is azonnali igennel, tettrekészen várták a nagy napot! Ezek után Pál Csaba Elvis hívott, hogy miért nem szóltam, naná, hogy jön segíteni! Határtalan erő és szeretet áradt mindenkiből!

Olyan ember is megkeresett, aki maga is rászoruló beteg, és olyan is, aki csak nagyon kevés jövedelemmel rendelkezik, mégis segítettek!

Mindig is úgy volt, hogy a jószándék, az együttérzés nem társadalmi hovatartozáshoz kötődik.

Réthey-Prikkel Miklós 100 ezer forinttal támogatta meg Zsolti gyógyulását.

Tóth Gábornak köszönhetően a tombola fődíj egy egyhetes, félpanziós szálláslehetőség két személy részére az ausztriai hotelében.

(Egy sávolyi lakos nyerte meg!)

Köszönet mindenkinek!

Gazda Tamásnak, a Sávolyi Dalkörnek, Pál Csaba Elvisnek! Mindenkinek, aki részt vett, aki adományozott és támogatta, aki tombola ajándékot hozott, vagy mulatott velünk! 

Nagyon jól sikerült este volt, mindenki kellett hozzá!

Tudom, hogy semmi nem ér fel egy emberi lábbal, de ennyi segítő ember együttes ereje igen!

Példátlan összefogásnak voltunk tanúi mind a támogatók, mind a résztvevők részéről!

Vidáné Zana Edit

Megszakítás