Végetért a digitális szakadék megszüntetése projekt keretein belül szervezett tanfolyam

Sávolyon is sikerült elindítani, aztán kisebb zökkenők után be is fejezni a GINOP-os Digitális szakadék megszüntetése projekt keretein belül indított tanfolyamot. 25 vállalkozó szellemű hallgatónk volt két csoportra osztva, akiket bevezettünk az internet világába és megismertettük a szervezők által rendelkezésre bocsájtott gépek kezelésével. A második hét végén mindenki sikeres vizsgát tett és tanúsítványt kapott az elvégzett tanfolyamról. Ráadásnak megkapta az eszközt, a tabletet, amin két hétig dolgozott. A tanfolyamon résztvevő néhány hallgatót megkértem, hogy mondja el a véleményét, benyomásait.
Hogy érezték magukat, mit tanultak, hasznos volt-e részt venni a tanfolyamon, folytatná-e, ha lehetőség adódna rá, és mennyire tudja otthon használni a gépet?

Gyarmati Marianna:
Jól éreztem magam nagyon sok mindent megtanultam amit eddig meg nem tudtam pl hogy hogyan kell letölteni dolgokat. Recepteket nézni az interneten böngészni stb. Hasznos volt számomra, mert segített olyan dolgokban, amit eddig még nem tudtam megcsinálni magamtól. Szívesen folytatnám, de a munka miatt most nem menne egyszerre a kettő. Azóta itthon is használom a gépet, bar kicsit lassú. Amire kell, tudom használni.

Tóth Kálmánné Margit:
A tanfolyamon jól éreztem magam a közvetlen, segitőkész hozzáállásotok miatt. Nehéz megszokni ezt „érzékeny” gépet, de sok hasznos dolgot lehet rajta megnézni. A tanfolyam folytatásán részt vennék szívesen,de ha lehetne később, jelenleg elég sok kinti munka van, így nem igen tudnék foglalkozni a géppel.
Köszönöm, hogy megkerestél

Kummer Lajosné:
Jól éreztem maga a tanfolyamon. Meg voltam mindennel elégedve. Mindig jó hangulat volt.
Hasznos volt a tanfolyam. Nekem az tetszik legjobban, hogy megtanultam használni a böngészőt. Én úgy gondolom, hogy a folytatáshoz több tudás kellene, ezért én ezt nem hiszem, hogy vállalnám. Biztos, hogy nehezebb lesz, mint a mostani tanfolyam volt. megtanultam használni a gépet és ez nagyon jó dolog. Örülök, hogy belevágtam a tanfolyamba és sikerült elvégezni.

Orsós Tiborné:
Örülök, hogy sok mindent meg tudtam tanulni. Nagyon jól éreztem magam, mindenkivel barátságosak és türelmesek voltak. Köszönöm szépen, hogy a csoport tagja lehettem.

Kollár Zsolt:
Nekem tetszett a tanfolyam, azon belül is az összetartás, hogy segítettünk egymásnak a tanulásban. Összetartó kis csapat volt. A táblagépet nekem különösen nem volt nehéz kezelni, mivel én már ismerkedtem ilyen eszközökkel azelőtt is, és így könnyedén megcsináltam a feladatokat. Örülök neki, hogy volt ilyen lehetőség és örülnék annak is, ha még lenne több ilyen!
Köszönöm szépen!

Pálfi Lászlóné

{gallery}kepek/2017/digitalis2017{/gallery}

Megszakítás