Több mint 4,5 millió forint értékű tűzifát osztott az Önkormányzat

A Képviselő-testület 92/2018.(IX.26.) határozata alapján kiosztották a rendelkezésre álló pályázaton kívüli tűzifa mennyiséget természetbeni juttatás címen. Az osztás a legidősebb lakostól Béres Imrénétől (Annus nénitől) aki a 91 évét töltötte be, kezdődött és életkor szerint visszafelé haladva tartott, a legfiatalabbig, Bogdán Györgyig, aki 64 éves.
Mint ahogy arról már hírt adtunk, az Önkormányzat dolgozói kihordták a tűzifát a sávolyi lakosság részére. Személyenként 2 köbméter vegyes tűzifát kaptak a lakosok, egy háztartásban élő további személyek 1 köbmétert.
Az Önkormányzat a Marótvölgyi-csatorna munkálatai kapcsán kitermelt fát, valamint az elmúlt télen a közfoglalkoztatási program során kitermelt saját fakészletét osztotta ki összesen 162 köbméter mennyiségben. Ezáltal 92 személyt sikerült fához juttatnunk.
Köszönet illeti az Országos Vízügyi Igazgatóságot, hisz Ők a Marótvölgyi-csatorna generál kivitelezői, a Szabadics Zrt.-ét a kivitelezésért, valamint a közfoglalkoztatásban résztvevő önkormányzati dolgozókat, hisz Ők tették konyha késszé és szállították ki a házakhoz, a lakosok legnagyobb örömére.

{gallery}kepek/2019/oregfa{/gallery}

Megszakítás