Szociális szükségletek jelzése

marcalikozszolgalati 1savoly cimere

Tisztelt lakosság!

Az alábbi lehetőségre szeretnénk felhívni az Önök figyelmét!

Egy UNIÓS fejlesztés eredményeként a Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ által üzemeltett honlap fejlesztésével szeretnénk a lakosság szociális problémáinak kezelését gyorsabbá és hatékonyabbá tenni. A TÁMOP-5.4.9.-11/1 projekt elsődleges célkitűzése, hogy a Marcali Kistérség 15 településén (Marcali, Kelevíz, Balatonújlak, Sávoly, Főnyed, Szegerdő, Szőkedencs, Nagyszakácsi, Somogysámson, Somogyzsitfa, Csákány, Táska, Somogyfajsz, Pusztakovácsi, Libickozma) megismerjük a lakosság szükségleteit, javítsuk az információáramlást a szolgáltatók-, valamint a szolgáltatók és a lakosság között.

A projektben 3 szociális központ vesz részt:

1. Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ, Marcali:
2. Kéthelyi Szociális Szolgáltató Központ, Kéthely:
3. Alapszolgáltatási Központ, Balatonkeresztúr

Amennyiben veszélyhelyzetet észlel a környezetében élőknél, vagy konkrét kérdése merülne fel bizonyos szociális ellátások igénybevételével kapcsolatban, szeretne segítséget kérni, a www.szocialiskozpont.hu honlapon keresztül is megteheti.

A bal oldali menüpontok közül ki kell választania a „Lakossági jelzés”, vagy a „Fórum” menüpontot, és az ott megjelenő adatlap segítségével elküldheti a területileg illetékes szolgáltató képviselőjének a jelzését, vagy a Fórumon keresztül a kérdéseire képzett szakemberektől kaphat választ.

A menüpontok használatát a honlapon tájékozató segíti.

Tegyünk együtt embertársainkért, az alapszolgáltatások fejlesztéséért!

Köszönettel: Szakmai menedzsment

Megszakítás