Számlázási rend változása

drvlogo

Tisztelt Felhasználó!
A DRV Zrt. tájékoztatja Önt, hogy 2017 év elején módosítja számlázási rendjét a részszámlákat is fogadó állandó lakossági Felhasználóknál.
A számlázási rend tervezett módosításával – több magyarországi víziközmű-szolgáltató mintájára – a DRV Zrt. is kéthavi számlázásra tér át, hogy a számlázás ritkításával megtakarított költségeket, a szolgáltatás folyamatos fejlesztésére fordíthassa, a lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátásának, valamint a szennyvízelvezetés és -tisztítás zavartalanságának folyamatos biztosítása érdekében.
A számlázási rend módosítása után Felhasználóink továbbra is szabadon bejelenthetik vízmérőállásaikat, és lekérdezhetik folyószámla egyenlegüket. A társasági honlapon lehetőség van előzetes díjkalkulációra is, aminek segítségével tájékozódhatnak a kéthavi számlázás esetén egy összegben fizetendő díjakról.
A számlázási módosítás kezdetekor ismételt tájékoztatást ad Társaságunk. Amennyiben kérdésük merülne fel, kérjük keressék fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 40/240-240-es ingyenesen hívható telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@drv.hu elektronikus levélcímen.

Megszakítás