Nyári programok a könyvtárban

A szünidő kezdetére elkészültek a focikapuk is az Agroturisztikai Központ melletti füves területen. Köszönjük mindenkinek, akinek a munkája benne van! A gyerekek ki is próbálták és nagyon élvezték az egész pályás játékot. A vakáció alatt is lehet jönni és rúgni a bőrt!

A könyvtárban egész nyáron lehetőség lesz játékra, sportra. A nyári vakáció alatt szerdán délutánonként a játéké, a kikapcsolódásé az épület.
Lehet csocsózni, pingpongozni, focizni, társasozni, és lesznek meglepetések is!
Mindenkit -gyerekeket és szülőket is- szeretettel várok egy kis közös szórakozásra!

Július 9-én sport délutánt szervezek a könyvtárban. Ezen a délutánon terveim szerint lehetőség lesz íjászkodni, tekézni, sakkozni, tollaslabdázni, csocsózni és még más sportokat is kipróbálni. A csapatok összemérhetik ügyességüket, gyorsaságukat a vicces sorversenyek alatt és a kötélhúzás során összemérhetik erejüket is. Erre várom a hat fős csapatok -gyerek és felnőtt vegyesen- jelentkezését. Lesz focimeccs, a hagyományos apa-fiú találkozóra is várom a jelentkezéseket! Minden sávolyi családot, kicsit és nagyot szeretettel várok erre a programra. Töltsük együtt ezt a délutánt és teljen az idő vidámsággal, mókával és örömmel! A délutánról részletes tájékoztatót kapnak majd a lakosok.

A másik tervezett program egy kerékpártúra Balatonszentgyörgyre, Csillagvárba. Erre is hívom a szülőket, nagyszülőket is! Ezt augusztus elejére tervezem, természetesen erről is küldök majd külön értesítést és tájékoztatót mindenkinek.

Mindezek mellett várok minden olvasni szerető sávolyi lakost a könyvtárba. Sok új könyvet sikerült megint hozni, és a folyóiratok nyári számai is érdekes és hasznos olvasnivalót kínálnak mindenkinek.

{gallery}kepek/2016/focikapu0617{/gallery}

Szép nyarat kívánok és jó pihenést!
Találkozzunk a könyvtárban!
Pálfi Lászlóné könyvtáros

Megszakítás