Elhunyt Sávoly Alpolgármestere

Sávoly község Képviselő Testülete mély megrendüléssel tudatja, hogy Vidáné Zana Edit Alpolgármester Asszony, hosszantartó súlyos betegség után, életének 45. évében elhunyt.
Egy ember életét nem lehet pár leírt gondolattal „összefogni”. Emléket állítani és emlékeztetni rá, talán igen. Olyan személytől kell elköszönnünk, aki nemcsak a családjáért, hanem a közösségért is munkálkodó ember volt.
Valami vigasztalót, valami lélekemelőt kellene most írni, de csupa üres, elcsépelt dolog jut eszembe, ami nem nekrológba illendő.
A község polgármestereként a Képviselő Testület, Sávoly község nevében búcsúzom Vidáné Zana Edittől, aki bár eltávozott közülünk, életével, munkásságával úgy ment el, hogy örökre itt hagyta lába nyomát. A család fogadja őszinte részvétünket, és szívből kívánom, kívánjuk, hogy lelkükbe minél előbb költözzön vissza a béke!
Kedves Edit!
A valóság nemcsak az, hogy Veled már nem találkozhatunk, s nem válthatunk szót sem Sávolyon, sem a nagyvilágban, a valóság az is, hogy Te bennünk létezel. A különbség csak annyi, hogy most már külön-külön kell folytatnunk magunkban a megkezdett beszélgetéseket.
Nyugodjál békében hited szerint új otthonodban.
Isten Veled!

Megszakítás