Decemberben történt

Technikai nehézségek miatt most tudósítunk a decemberi eseményekről. Az óvodában a hagyományos mézes sütést nagyon élvezték a gyerekek, ezt a programot mindig nagyon szeretik a gyerekek. Most is így volt, a szülőkkel együtt nagyon jól érezték magukat az apróságok. A kidíszített kalácsokat természetesen most is hazavihették a gyerekek.

December 17-én került megrendezésre az adventi koncert a templomban. A hagyományoknak megfelelően a fellépők a sávolyi óvodások, a sávolyi iskolások, a Sávolyi Dalkör és a Bárdos Lajos Kórus voltak. A hallgatóság jól érezte magát.

December 18-án délutánra hívta a képviselő-testület az időseket egy szívet melengető műsorra és egy finom vacsorára. Shculler Tibor polgármester köszöntője után az ovisok és az iskolások műsora könnyeket csalt a jelenlévők szemébe. A Sávolyi Dalkör fellépése vidámságot hozott az időseknek. Az este további részében Sinkovics László „húzta” a talpalávalót. Mindenki nagyon jól érezte magát. Aki nem tudott eljönni, annak házhoz vitték a vacsorát, hogy senki ne maradjon le a finom ennivalóról.

{gallery}kepek/2019/mezesovis{/gallery}

{gallery}kepek/2019/adventikoncert{/gallery}

{gallery}kepek/2019/oregekvacsora{/gallery}

Megszakítás