Augusztus második felében érkeznek a számlák

Írta: mtksz.hu
mtkszTájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a hatályos jogszabályok szerint a 2016.04.01-től teljesített hulladékgazdálkodási közszolgáltatások tekintetében a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás díját a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV ZRT.) jogosult az Ügyfelektől beszedni. Társaságunk a díj beszedésére és az ügyfélszolgálati tevékenység ellátására az NHKV ZRt-vel szerződést kötött, ezért a 2016. II. negyedéves közszolgáltatás díj számlát az MTKSZ Nonprofit Kft. kézbesíti Önnek.

A számlákat augusztus második felében, várhatóan augusztus 22-től kapják kézhez az ingatlanhasználók, a kiállítástól számított 15 napos fizetési határidővel.

A harmadik negyedéves közszolgáltatási díjat tartalmazó számlákat várhatóan a korábban megszokott ütemezés szerinti állítjuk ki és juttatjuk el a Tisztelt Ügyfeleink részére.

Ha egyedi utalással teljesíti a befizetését, kérem, szíveskedjen ügyelni arra, hogy a jogosult neve és számlaszáma megváltozott. A csoportos megbízással fizető Ügyfeleinknek nincs plusz teendője, a díj automatikusan, ütemezetten lehívásra kerül. Ha csekket kapott, azt kérjük, szíveskedjen határidőre befizetni.

Köszönjük, hogy partnerünk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás átalakításában, fejlesztésében.

MTKSZ Nonprofit Kft.
Krajczár Ibolya
ügyvezető

Megszakítás